SUP-CENTER ikSUP

Dé SUP-specialist van 't Gooi, met persoonlijk advies!

Waarom kopen bij ikSUP?

                                                                    PERSOONLIJK ADVIES

                                                                  JARENLANGE SUP-ERVARING

ikSUP is een groot SUP-centrum dat al 6 jaar dagelijks actief bezig is met de SUP-sport. Aan ons centrum is een grote sup-school verbonden, waardoor we dagelijks zelf met het materiaal werken. In onze sup-school hebben we een grote variëteit aan boards. Iedereen krijgt bij onze school een board op maat. We weten daarom precies welk type board goed bij je zal passen. Bovendien heb je bij ikSUP de mogelijkheid om de boards in het water te komen testen en vergelijken! We hebben behalve de sup-school ook een grote showroom waar je de boards en accessoires kunt komen bekijken. Kortom, bij ikSUP krijg je professioneel advies en is de kans groot dat je goed zult slagen!

                                                         Wij doen bijna alles op het gebied van 

                                                                         STAND UP PADDLING

*SUP-LES  *VERHUUR *VERKOOP  *FEESTEN & -PARTIJEN *TEST-CENTER  *SHOWROOM  *WEBSHOP 

Wie zijn wij?

Ingrid Kroon

eigenaar ikSUP

ikSUP is het grootste SUP-center van midden Nederland met een grote sup-school, gespecialiseerd in lessen en tochten in het prachtige natuurgebied van de Loosdrechtse Plassen. Omdat we vanuit onze sup-school veel vraag kregen naar sup-boards, zijn we een shop gestart die gespecialiseerd is in uitsluitend SUP-boards en -accessoires. Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen weet wat hij koopt, hebben we naast de sup-school en de shop ook een test-center, zodat je diverse boards kunt komen testen en vergelijken. Bij onze sup-school kun je terecht voor: sup-huur, sup-les (beginner/gevorderd/trainingen), bedrijfsuitjes,  honden-sup, YOGA-sup, Pilates-sup, kinderfeestjes, familie-reünies en vrijgezellenfeesten. We hebben ook een eigen eiland midden in het natuurgebied, dat gebruikt wordt voor Kinderfeestjes, opstartpunt bij hardere wind en ideaal startpunt voor onze inmiddels beroemd geworden Honden-SUP. Het vervoer van en naar het eiland doen we met onze eigen boot en is bij de prijs inbegrepen!

Lokatie

ikSUP is gevestigd in Loosdrecht, in het centrum van Nederland. Aan onze showroom is een Test-centrum verbonden, zodat u bij ons diverse SUP-boards kunt testen alvorens tot aanschaf over te gaan. 

Address

Oud Loosdrechtsedijk 191, 1231 LW Loosdrecht

Openingstijden

bezoek aan onze showroom kan iedere dag, ook 's avonds en op zondag, maar wel graag op afspraak

9:00-22:00 uur

 tel. 06 81 467 367

of via e-mail:

info@iksup.nl

www.iksup.nl