ikSUP SHOP

verkoop-afdeling van 

SUPCENTER IKSUP

dé SUP-specialist van 't Gooi, met persoonlijk advies en alles op het gebied van Stand Up Paddling

Waarom kopen bij ikSUP?

                                                                    PERSOONLIJK ADVIES

                                                                  JARENLANGE SUP-ERVARING

ikSUP is een groot SUP-centrum dat al 7 jaar dagelijks actief bezig is met de SUP-sport. Aan ons centrum is een grote sup-school verbonden Supschool ikSUP Loosdrecht, waardoor we dagelijks zelf met het materiaal werken. In de sup-school hebben we een grote variëteit aan boards. Iedereen krijgt bij onze school een board op maat. We weten daarom precies welk type board goed bij je zal passen. Bovendien heb je bij ikSUP SHOP de mogelijkheid om de boards in het water te komen testen en vergelijken! Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je koopt en waarom! 

TRY BEFORE YOU BUY!!

Verder zijn we dé specialist op het gebied van HondenSUP - we hebben een speciaal ontwikkeld programma waardoor het super met je hond op een leuke, ontspannen, maar vooral verantwoorde manier gebeurt! We werken uitsluitend met eerste klas materiaal zodat de hond geen verkeerde belasting op de rug krijgt tijdens het suppen!

We hebben een grote showroom waar je de boards en accessoires kunt komen bekijken. Kortom, bij ikSUP SHOP krijg je professioneel advies en is de kans groot dat je goed zult slagen!

Maak gerust een afspraak voor een bezoekje!

tel. 06 25 35 45 17

info@iksupshop.nl

info@hondensup.nl

                                                        

Wie zijn wij?

Ingrid Kroon

www.iksupshop.nl

ikSUP is het grootste SUP-center van midden Nederland met hieraan verbonden een grote sup-school ikSUP Loosdrecht, gespecialiseerd in lessen, verhuur en tochten in het prachtige natuurgebied van de Loosdrechtse Plassen. Omdat we vanuit de sup-school veel vraag kregen naar sup-boards, zijn we een shop gestart die gespecialiseerd is in uitsluitend SUP-boards en -accessoires. Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen weet wat hij koopt, hebben we naast de sup-school en de shop ook een test-center, zodat je diverse boards kunt komen testen en vergelijken. Bij de aan ons verbonden sup-school kun je terecht voor: sup-huur, sup-les (beginner/gevorderd/trainingen), bedrijfsuitjes, YOGA-sup, Pilates-sup, kinderfeestjes, familie-reünies en vrijgezellenfeesten - zie www.iksuploosdrecht.nl). Verder zijn we uitgegroeid tot hét centrum op het gebied van suppen met de hond. Met ikSUP HondenSUP bieden we prachtige workshops aan. We werken uitsluitend met eerste klas materiaal van de merken Red Paddle en Starboard. We hebben ook een eigen eiland midden in het natuurgebied, dat een ideaal startpunt is voor onze inmiddels beroemd geworden Honden-SUP. Het vervoer van en naar het eiland doen we met onze eigen boot en is bij de prijs inbegrepen! (zie ook www.hondensup.nl)

Lokatie

ikSUP SHOP is gevestigd in Loosdrecht, in het centrum van Nederland. Aan onze showroom is een Test-centrum verbonden, zodat u bij ons diverse SUP-boards kunt testen alvorens tot aanschaf over te gaan. 

Adres

Oud Loosdrechtsedijk 191, 1231 LW Loosdrecht

Openingstijden

bezoek aan onze showroom kan iedere dag, ook 's avonds en op zondag, maar wel graag op afspraak

9:00-22:00 uur

 tel. 06 25 35 45 17

of via e-mail info@iksupshop.nl

www.iksupshop.nl